Who We Are

We Provide Best Industrial Services

Rosmek AS er en erfaren industriell produsent av stål-og aluminiums kontruksjoner. Vårt virkeomrde baserer seg på prosjektleveranser innen konstruktivt, bærende stl og metallarbeider i store og små byggprosjekter.
 
Vi leverer både trapper, rekkverk og andre metallkontruksjoner etter forespørsel og har et bredt kompetansespekter. Vårt virkeområde baserer seg på prosjektleveranser innen konstruktivt, bærende sål og metallarbeider i store og små byggprosjekter. 
 
Vi leverer både trapper, rekkverk og andre metallkonstruksjoner etter forepørsel og har et bredt kompetansespekter.
 
 

   

   ROSMEK AS er CE
   Godkjent til EXC 3.  

    Godkjent i følgende sveiseklasser 111 og 136.       

    HMS/KS I bedrift og på byggeplass.
    Se kontakt KS og HMS.
    ID-kort Våre ansatte har ID-kort. Alle
    virksomheter som utfører arbeid på
    bygge- og anleggsplasser er siden 1.
    januar 2008 pålagt å utstyre sine
    arbeidstakere med ID-kort.

     Lærlingbedrift

Om Oss

Rosmek AS er en erfaren industriell produsent av stål-og aluminiums kontruksjoner. Vårt virkeomrde baserer seg på prosjektleveranser innen konstruktivt, bærende stl og metallarbeider i store og små byggprosjekter. Vi leverer både trapper, rekkverk og andre metallkontruksjoner etter forespørsel og har et bredt kompetansespekter. Vårt virkeområde baserer seg på prosjektleveranser innen konstruktivt, bærende sål og metallarbeider i store og små byggprosjekter. Vi leverer både trapper, rekkverk og andre metallkonstruksjoner etter forepørsel og har et bredt kompetansespekter.
 
 

Produksjon

De aller fleste av våre varer skal viderebehandles i industriell sammenheng. Vi utfører også bearbeiding til ferdig produkt, etter foregående prosjekteringeller oppdrag med klare tegninger/beskrivelser.

Dette utføres etter avtale.

Prosjektering

Om ønskelig kan vi hjelpe til med prosjektering i oppdrag/entrepriser som involverer våre produkter. Avtaler om omfang og nivå av prosjekteringen gjøres på forhånd. Herunder gjelder også befaringer, måltakinger, samt eventuelle beregninger og tegninger befaringer, måltakinger.

Scroll to Top